Bestel nu je tickets voor het Cork Jazz Festival

Cork, de tweede stad van Ierland, heet je van harte welkom voor de 41ste editie van het beroemde Guinness Cork Jazz Festival.

In deze gezellige Ierse stad, waar je kunt genieten van mooie historische kerken en de beste pubs van het eiland, bewijzen echte wereldsterren in de laatste week van oktober dat jazz nog steeds springlevend is. Dit is jouw kans om de Blind Boys of AlabamaBilly CobhamStanley Clarke en nieuwe grootheden zoals Laura Mvula en Nnenna Freelon in levenden lijve te bewonderen. Sinéad Dunphy, de creatief directrice van het festival heeft hemel en aarde bewogen om een zo divers mogelijke line-up te presenteren. Het grootste jazzfestival van Ierland heeft een reputatie hoog te houden. Aan het eind van vier dagen muzikale ontdekkingen zul ook jij constateren dat zowel klassieke jazz als moderne mengvormen met rap en hip-hop jou  raken zoals weinig andere muziekstijlen dat kunnen.

Via Guinnessjazzfestival.com kun je vanaf nu al jouw Cork Jazz Festival tickets bestellen.

Wees er snel bij, want de belangstelling is groot. Je tickets geven je toegang tot vier dagen aan optredens in historische zalen zoals de Festival Club van het Metropole Hotel, het gemeentehuis van Cork, Triskell Art Centre en het imposante Cork Opera House. Zowel jazzliefhebbers pur sang als mensen die deze altijd verrassende muziekstijl willen leren kennen gaan de tijd van hun leven tegemoet. Geniet van de festivalsfeer, neem een Guinness in een van de vele pubs en laat je culinair inspireren door ambachtelijke streekgerechten in de English Market. Het Cork Jazz Festival wordt zo een belevenis voor al je zintuigen. Ook de gastvrijheid van de Ierse bevolking zal je hart veroveren en je doen besluiten om volgend jaar weer te gaan.